Lid worden

BeachLeeuwarden biedt beachvolleybal aan op alle niveaus, voor jong en oud. Een overzicht van de activiteiten vind je onder ‘wat we bieden‘.

We hebben twee verschillende lidmaatschapsvormen:

  1. Basis lidmaatschap: je kunt deelnemen aan alle activiteiten die door BeachLeeuwarden worden georganiseerd. Deze lidmaatschapsvorm is minimaal nodig om vrij te kunnen spelen. Lidmaatschapskosten bedragen € 40 per jaar.
  2. Trainingslidmaatschap: wanneer je deelneemt aan de trainingen, ontvang je korting op het basis lidmaatschap. Als je als basis lid bent en besluit te gaan trainen, verrekenen we dit. Lidmaatschapskosten bedragen € 30 per jaar. Daarnaast betaal je voor de trainingen.

Leden van BeachLeeuwarden hebben het voordeel dat zij in de IMG-20140511-WA0016maanden mei tot en met september onbeperkt gebruik kunnen maken van het beachveld, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Zie ook ‘vrij spelen‘.

Daarnaast krijgen leden korting bij deelname aan activiteiten georganiseerd door BeachLeeuwarden. Hoeveel deze korting bedraagt, verschilt per activiteit en wordt apart gecommuniceerd.