BeachLeeuwarden toernooitjes

Hussel on/off the beach
Ieder beachseizoen starten en eindigen we met een ‘Husseltoernooi’. Geen officiële toernooitjes met strakke schema’s en vaste teams, maar gewoon op een gezellige manier kennismaken met elkaar waarbij onderling een partijtje wordt gespeeld. Je speelt met wisselende teams tegen wisselende tegenstanders, en dus niet met een vaste partner: Hussel on the Beach!! Aanmelden is niet nodig. In 2018 ben je welkom op:

  • Hussel on the beach     zaterdag 12 mei 15.00 uur
  • Hussel off the beach     zaterdag 1 september 15.00 uur

Voorbereidingstoernooitjes
Op de woensdagavond organiseren we een aantal toernooitjes voor verschillende niveau’s. Niet een officieel toernooi. Het is vooral bedoeld om op je eigen niveau een paar leuke potjes te kunnen spelen. We nodigen teams van BeachLeeuwarden en van omliggende beachverenigingen uit. Op basis van het aantal deelnemende teams maken we ter plekke een wedstrijdschema.

Je kunt je aanmelden voor heren, dames of mix. Alle niveau’s spelen 2×2. Leden van BeachLeeuwarden spelen gratis mee en niet-leden betalen 2,50 euro per persoon. Wil je je alvast aanmelden, dat kan door een e-mail te sturen aan info@BeachLeeuwarden.nl met je teamnaam en spelersnamen.

  • 27 juni niveau hoog
  • 4 juli niveau laag
  • 11 juli niveau midden