Beachvolleybaltrainingen

BeachLeeuwarden biedt beachvolleybaltrainingen aan in de weken tussen de meivakantie en de reguliere zomervakantie. Hiervoor zijn de dinsdagen en donderdagen gereserveerd. Je hebt de keuze om 1 of 2 keer per week te trainen. De CMV bieden we 1 keer per week training aan. Voor deelname aan de trainingen moet je minimaal CMV-niveau 5 spelen.

20150604_202311

Trainingskosten
De kosten voor de trainingen bedragen 32 euro voor 1x trainen per week en 60 euro voor 2x trainen per week en voor de CMV 20 euro voor 1x trainen, dit is exclusief lidmaatschap van 15 euro. Als je bijvoorbeeld A-jeugd bent en 2x per week wilt trainen, dan betaal je 60 euro + 15 euro is totaal 75 euro. Dit bedrag is voor 9 trainingsweken ongeacht het aantal trainingen dat je in deze periode aanwezig kunt zijn.

Indeling trainingen
Bij het indelen van de trainingsblokken proberen we zo goed mogelijk rekening te houden met niveau, beachervaring en trainingsmaatjes. Gezien de grote animo afgelopen jaren, kunnen we niet garanderen dat we compleet aan ieders wensen voldoen. Afwijkingen zullen we altijd bespreken.

Trainingstijden
De trainingen worden in 2018 gegeven in week 20 tot en met 29; dinsdag 15 mei tot en met donderdag 19 juli.

Trainingsprogramma
Omdat het in de eerste weken nog vroeger donker is, zijn de trainingen in de eerste twee weken ingekort.

Aanmelden voor de trainingen kan hier.