Beachvolleybaltrainingen

BeachLeeuwarden biedt beachvolleybaltrainingen aan in de weken tussen de meivakantie en de reguliere zomervakantie. Hiervoor zijn de dinsdagen en donderdagen gereserveerd. Dit seizoen is het alleen mogelijk om je voor 1 keer trainen aan te melden. Dit is omdat we minder leden kwijt kunnen per trainingsblok en zo bieden we meer leden de mogelijkheid voor het volgen van de training. De CMV bieden we 1 keer per week training aan op vrijdag. Voor deelname aan de trainingen moet je minimaal CMV-niveau 4, 5 of 6 spelen.

20150604_202311

Trainingskosten
De kosten voor de trainingen van jeugd van ABC en senioren bedragen 40 euro voor 1x trainen per week voor de CMV 30 euro voor 1x trainen, dit is inclusief lidmaatschap van 15 euro. Dit bedrag is voor 8 trainingsweken ongeacht het aantal trainingen dat je in deze periode aanwezig kunt zijn.

Indeling trainingen
Bij het indelen van de trainingsblokken proberen we zo goed mogelijk rekening te houden met niveau, beach-ervaring en trainingsmaatjes. Gezien de grote animo afgelopen jaren, kunnen we niet garanderen dat we compleet aan ieders wensen voldoen. Afwijkingen zullen we altijd bespreken.

Trainingstijden
De trainingen worden in 2020 gegeven in week 21 t/m 28; dinsdag 19 mei tot en met donderdag 9 juli.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden voor de trainingen kan hier.