Sportwijk Nijlân trapt Nationale Sportweek af

Janneke Wolkorte   18 april 2015   Reacties uitgeschakeld voor Sportwijk Nijlân trapt Nationale Sportweek af

Zaterdagochtend 18 april gaf Stichting Sportwijk Nijlân de aftrap voor de Nationale Sportweek. Deze vindt plaats van 18 t/m 25 juni. De hele week zijn er verschillende (sport)activiteiten voor jong en oud. 

De hele week is er beweging in en om sportpark Nijlân. Kom kijken of sla en trap een balletje mee met tennis, walking football, one wall handball of biljarten. Daarnaast is er bijvoorbeeld free running, suppen, badminton, en natuurlijk de Koningspelen op 24 april. Ook het Gezondheidscentrum organiseert trainingen voor verschillende doelgroepen. En dit is nog lang niet alles wat er te doen is!

Zaterdag 25 april is niet alleen de laatste dag van de Nationale Sportweek, Andries Ekhart – wethouder van sport – opent dan het nieuwe beachveld van Leeuwarden. Vanaf 12.00 uur is de opening en zijn er diverse clinics op het beachveld. Reden voor een groot feest dus!

Alle activiteiten tijdens de Nationale Sportweek zijn gratis. Wel is het nodig om je voor sommige activiteiten in te schrijven! De activiteiten zijn grotendeels in het sportpark en de wijk Nijlân.

BeachLeeuwarden is aangesloten bij de Stichting Sportwijk Nijlân. De organisatie van de opening van het beachveld en daarmee de afsluiting van de Nationale Sportweek ligt in onze handen.

Meer informatie

 

150518-Aftrap Nationale Sportweek(1)   150518-Aftrap Nationale Sportweek(3)

150518-Aftrap Nationale Sportweek(2)    150518-Aftrap Nationale Sportweek(4)